Forretningsbetingelser  for

Officiel e-mail adresse: daniel_akselsen@hotmail.com

Officiel web-adresse: www.baadlaugetsydwest.klub-modul.dk

PRISER

Når du via dit betalingskort køber et produkt sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

Bådelauget SW kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

BETALING

På www.bådlauget-sydwest.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort

Visa/Dankort

eDankort

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

ABONNEMENTSVILKÅR

Det er en forudsætning for medlemskabet af Bådelauget SydWest, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Bådelauget SydWest og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Bådelauget SydWest fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Bådelauget SydWest       .

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Bådelauget SW  trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Bådelauget SW benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Bådelauget SydWest, men hos Quickpay.

Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Bådelauget SW påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye Dankort, ved at logge ind i Bådelauget SW’s KLUBMODUL, klik på "Dine tilmeldinger", og klik hér på "Ret Dankort info". Læg de nye oplysninger ind. "Ret Dankort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Bådelauget SW KLUBMODUL, og som beskrevet ovenfor.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Bådelauget SW samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos Bådelauget SW har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Bådelauget SW , tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD

Bådelauget SydWest  tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Bådelauget SydWest  er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Bådelauget SydWest og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.baadlaugetsydwest.klub-modul.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- at www.baadlaugetsydwest.klub-modul.dk. og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. Bådelauget SW og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Bådelauget SW . ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Bådelauget SW  påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Bådelauget SW ydelser på www.baadlaugetsydwest.klub-modul.dk. Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

KLAGER OG REKLAMATIONER

Bådelauget SydWest